obsessie kinderen grappig, humor

Als je moeder wordt, veranderen je prioriteiten en wordt die kleine het centrum van je universum. Heel begrijpelijk… maar als echt élk aspect van je gehele leven alleen maar om je kind blijft draaien, is de kans groot dat je nogal geobsedeerd bent door je kind en je misschien een ietsiepietsie beetje overdrijft? Welke van de 22 punten op deze checklist herken jij?

Je mini-me
Je verliest vrienden zonder kinderen omdat het gesprek alleen nog maar over je mini-me gaat en hebt steeds minder volgers op social media vanwege het hoge gehalte aan updates over je baby, peuter of kleuter. Een goede vraag is: wanneer verandert de titel van ‘trotse mama’ in ‘compleet geobsedeerde ouder’ of ergens daar tussenin? Een nog betere vraag: vind je het erg?

Welke punten zijn voor jou herkenbaar? Deel je reactie op Facebook!

Volg jij Loving Mama al op Instagram, Twitter en Pinterest?


Like Loving Mama op Facebook

 

2. Je verliest volgers op social media omdat je updates alleen nog maar over je kind gaan.

3. Vrienden zonder kinderen zijn het zat dat de gesprekken alleen nog maar over je mini-me gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here