Zwangerschapsaankondiging drieling op 80e verjaardag oma!

0
633

Deze oma krijgt op haar 80e verjaardag de verrassing van haar leven. Nietsvermoedend pakt ze het cadeau van één van haar kleindochters uit en de familie kijkt nieuwsgierig toe. Als oma een paar seconden later de echofoto van de drieling – die aan het cadeau zit vastgeplakt – ontdekt, valt haar mond open van verbazing. Dan dringt het nieuws ook tot de rest van de familie door. De verbaasde blikken en blije reacties zijn onbetaalbaar.

Zwanger worden
De kleindochter en haar man hadden moeite met zwanger worden. Volgens de arts was hun kans op een zwangerschap zeer klein. Maar na 2 jaar proberen, hadden ze eindelijk een positieve zwangerschapstest en bleek de mama in spé zwanger van een drieling te zijn.

Volg jij Loving Mama al op Instagram, Twitter en Pinterest?

Like Loving Mama op Facebook

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here